Video : Tipsbladet
Premier League

Christian Eriksen kan vinke farvel til storklub

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Christian Eriksen forlader Manchester United
Note:
Ifølge Football Insiders oplysninger har den danske Manchester United-spiller fortalt venner og bekendte, at han meget vel kan sige farvel til Manchester United denne sommer. Danskeren har ellers 12 måneder tilbage af kontrakten i den engelske klub. Ifølge mediet er der interesse fra Tyrkiet og Saudi-Arabien angående Eriksen, og United skulle angiveligt ikke kræve et højt beløb for danskeren.

Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Fenerbache er interesseret i Victor Lindelöf
Note:
Ifølge Florian Plettenberg fra Sky viser den tyrkiske storklub interesse for Manchester United-svenskeren. Lindelöf har dog kontrakt med den engelske klub til sommeren 2025. Hvis svenskeren forlader United, skal klubben på jagt efter to nye forsvarsspillere. Svenskeren kom til United i 2017 fra Benfica.

Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky

West Ham jagter Ferran Torres
Note:
Premier League har ifølge Mundo Deportivo udset sig Ferran Torres fra FC Barcelona som den perfekte signing. Der er dog det problem, at Torres ikke har den store interesse i at forlade FC Barcelona. Han har nemlig klar til at kæmpe for en startplads i den spanske storklub.

Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Mundo Deportivo

Atletico Madrid går efter Conor Gallagher
Note:
Den spanske storklub har været imponeret over Chelsea-spilleren, og det betyder ifølge Relevo, at Atletico Madrid er ved at forberede et bud på Gallagher. Ifølge mediet har Atletico Madrid allerede været i kontakt med Chelsea om en mulig transfer.

Sandsynlighed: Middel
Kilde: Relevo