Dansk dumhed hjalp Manchester City

Raheem Sterling havde overtaget mod danske Joachim Andersen, da Manchester City slog Fulham med 2-0.

Den danske forsvarsspiller Joachim Andersen kom til kort, da han lørdag eftermiddag sammen med sine holdkammerater i Fulham skulle forsøge at stoppe Manchester Citys angrebsmaskine.

Fulham måtte rejse fra Manchester med et 0-2-nederlag i bagagen, og klubbens danske anfører havde en uheldig rolle i begge mål.

Allerede efter fem minutter blev Raheem Sterling sendt i dybden, og Joachim Andersen kunne ikke følge med den lynhurtige englænder, som scorede med stor selvfølgelighed.

20 minutter senere havde danskeren heller ikke styr på Sterling. Klodset nedlagde danskeren ham i feltet, og det gav et straffespark, som Kevin De Bruyne scorede på.

Det tætteste Fulham kom på en reducering i første halvleg, var via en Manchester City-fod, da John Stones og målmand Ederson ikke kommunikerede med hinanden, så Stones sendte bolden forbi sin egen målmand - men også lige forbi målet.

Efter pausen slap Manchester City speederen, men var fortsat i fuld kontrol og skabte chancer nok til en større sejr.

De tre point sender City op i top-4 - i hvert fald i nogle timer. Fulham ligger fortsat lige over nedrykningsstregen.

Tidligere lørdag måtte Everton nøjes med et enkelt point ude mod bundholdet Burnley. Den engelske landsholdsspiller Dominic Calvert-Lewin udlignede til slutresultatet 1-1 i tillægstiden af første halvleg. Tidligt i opgøret havde Robbie Brady bragt Burnley i front.

Efter en forrygende sæsonstart er Everton nu blevet opslugt af det brede midterfelt i Premier League, mens Burnley fortsat er under stregen.