• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Torsten Kjems Hansen

Dansk træner fortsætter succesen i Liverpool: Forlænger kontrakten

Foto: Thomas Grønnemark

Den danske indkasttræner Thomas Grønnemark har lavet en ny aftale med de engelske mestre Liverpool for den kommende sæson.

Af Torsten Kjems Hansen

De engelske mestre fra Liverpool FC fortsætter med at have et dansk islæt i staben omkring Jürgen Klopps mandskab.

Den danske indkasttræner Thomas Grønnemark oplyser nemlig på sin Twitter-profil, at han har indgået en ny kontrakt med Liverpool, så han fortsætter sit arbejde i den kommende sæson også.

Thomas Grønnemark har været tilknyttet Liverpool i de seneste sæsoner, og med den nye kontrakt underskrevet ligger det på samme tid også fast, at den danske freelance-træner ikke kommer til at hjælpe andre klubber i Premier League, hvor der ellers har været interesse.

Thomas Grønnemark har nemlig tidligere oplyst, at han ikke ønsker at hjælpe konkurrenter til de klubber, han er tilknyttet.

Thomas Grønnemark har været tilknyttet Liverpool siden 2018, hvor han siden har flyttet holdet fra at være blandt de dårligste til at udnytte kastet fra sidelinjen til nu at være bedst.

Læs også:Dansk indkasttræner jubler over Liverpool-mesterskab: Det er vanvittigt

- Da Jürgen ringede til mig i juli 2018, var Liverpool dårlige til indkast. De var nummer 18 ud af 20. Så sagde han, at han havde tillid til mig, fordi jeg ved meget om indkast. Det handler om arbejdsglæde og samarbejde - noget, jeg også selv har skrevet en bog om. Det er en af styrkerne i Liverpool, sagde Thomas Grønnemark til tipsbladet.dk tidligere på sommeren.

Han arbejdede i den seneste sæson med hele otte klubber rundt om i verden - blandt andet hollandske Ajax og belgiske Gent, og i Danmark har han tidligere haft opgaver hos både FC Midtjylland og AC Horsens, der begge netop har haft de lange og kloge indkast som et vigtigt våben i værktøjskassen.

Thomas Grønnemark startede sin indkasttrænerkarriere i 2004, hvor han arbejdede i Viborg.

Læs også:Dansk Liverpool-træner skal hjælpe Thisted

 

  

Læs også:Dansk indkasttræner har takket nej til tilbud fra Liverpools konkurrenter

Læs også:Dansk indkasttræner: Måske er jeg i United eller Tottenham næste år

Superliga

Mere Superliga

Fokus