Video : Tipsbladet
Premier League

Danskerklub henter ny træner i Liverpool

Red Bull Salzburg har netop bekræftet, at man henter Pepijn Lijnders fra Liverpool som ny cheftræner fra den kommende sæson.

Mads Bidstrup, Maurits Kjærgaard og Adam Daghim har fået ny træner.

Det er nemlig ikke kun Jürgen Klopp, der forlader Liverpool til sommer. Det samme gør Pepijn Lijnders, der fra kommende sæson skal være cheftræner for danskerklubben Red Bull Salzburg. 

Det bekræfter klubben selv på sin hjemmeside. 

Pep Lijnders har dog ikke meget erfaring som cheftræner. Det er blot hans anden job i den rolle, efter at have brugt de seneste seks år som assistent for Jürgen Klop. Det første og hidtil eneste cheftrænerjob varede da også ganske kortvarigt, da han nåede 22 kampe i spidsen for NEC Nijmegen tilbage i 2018. 

Tilbage i april besluttede RB Salzburg at fyre den daværende træner Gerhard Struber, der blev midlertidigt erstattet af Onur Cinel, som kom til fra samarbejdsklubben FC Liefering.

Nu har man dog fundet en noget mere permanent løsning i form af Pepijn Lijnders, der fra kommende sæson skal forsøge at få det bedste ud af Mads Bidstrup, Maurits Kjærgaard og Adam Daghim. 

RB Salzburg kan dog stadig nå at vinde det østrigske mesterskab. Det kræver dog en sejr i sidste runde mod LASK Linz, samtidig med at Sturm Graz - med William Bøving og Mika Biereth på holdkortet - snubler hjemme mod Klagenfurt.