Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

De vakler mellem to: Leicester-dansker er den ene

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsmålmand har skabt sig et stort navn i The Championship, hvor Middlesbrough har rettet deres fokus mod ham.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Daniel Iversen har haft en forrygende sæson i The Championship for Preston North End.

Opholdet var blot et udlån, da danskeren er på kontrakt i Leicester City frem til 2025, men andre klubber i Englands næstbedste række har også fået øjnene op for ham.

Senest lød det, at Preston North End var interesset i at beholde danskeren, mens Middlesbrough fulgte udvikling omkring deres dialog tæt. Sunderland blev også meldt interesseret i danskeren tidligere på foråret.

Nu skriver The Athletic så, at Daniel Iversen er et af to navne, som Middlesbrough overvejer at hente ind som deres nye førstemålmand. Foruden danskeren, så har de også Newcastles Karl Darlow stående på listen.

Middlesbrough er på målmandsjagt, da deres normale førstevalg Joe Lumley er blevet udlejet til Reading. De har allerede hentet den tidligere Northampton-målmand Liam Roberts, men han er ikke udset en rolle som førstemålmand.

Istedet håber de på enten Karl Darlow eller Iversen. Darlow kan de få lov at hente, hvis Newcastle køber en ny målmand. Ifølge The Athletic så skulle de være på keepejagt.

Leicester City er omvendt interesseret i at sende Daniel Iversen afsted på endnu en lejeaftale, da det vil gavne hans udvikling.

I Leicester vil han ifølge The Athletic være tredjevalg bag Danny Ward og Kasper Schmeichel skulle han blive der og tage kampen op i næste sæson.

Daniel Iversen, 24 år, har optrådt 46 gange for Preston North End i The Championship. Hans flotte præstationer fik ham også udtaget til landsholdet, hvor han fortsat venter på sin debut.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.