Rygter Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: De vil have dansk landsholdsspiller

Foto: Getty Images

Den danske målmand har taget England med storm, og nu er der interesse flere steder fra.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

24-årige Daniel Iversen er braget ind på den internationale scene med sin præstationer for Preston North End. De flotte præstationer kastede også en landsholdsudtagelse af sig tilbage i marts.

Han er ejet af Leicester City frem til 2025, men har i denne sæson været på udlån hos Preston. Det har han gjort så overbevisende, at han blandt andet er blevet kåret til årets spiller af både holdkammerater og fans.

Daniel Iversen fortalte for ganske nyligt, at han holder alle døre åbne for at se hvad fremtiden bringer. Det kan sagtens være en fremtid, der fortsætter i England, skriver The Northern Echo.

Preston North End er således meget opsatte på at tilknytte ham på en permanent aftale til sommer.

Middlesbrough følger også danskeren tæt, og de har gjort Leicester opmærksomme på, at de gerne vil blive informeret om udviklingen i handlen mellem dem og Preston, skriver samme medie.

Lige nu tyder det på, at Preston fører kapløbet om danskeren, selvom holdets cheftræner, Ryan Lowe, for nyligt fortalte, at han ikke har råd til den slags spillere.

I første omgang har Middlesbrough også udset sig Karl Darlow som deres førsteprioritet på målmandsposten, skriver The Northern Echo. Udfodringen bliver dog at matche Newcastle-keeperens løn.

Daniel Iversen kom til Leicester i januar 2016 fra Esbjerg fB. Han har tidligere været udlejet til Oldham, Rotheram og OH Leuven. Han har en kontrakt frem til 2025, så noget kunne tyde på, at Leicester tror på ham.

Der er dog hård konkurrence på målmandsposten, hvor Kasper Schmeichel er det klare førstevalg foran dyrtindkøbte Danny Ward.