Video : Tipsbladet
Premier League

Dele Alli åbner op om traumatisk barndom

Dele Alli har fortalt om sin barndom, der bød på mange traumatiske oplevelser, inden han som 12-årig blev adopteret.

Den tidligere Tottenham-stjerne Dele Alli har nu åbnet op om sin traumatiske barndom. 

I et interview i Gary Nevilles 'The Overlap'-podcast har Dele Alli nu fortalt, at han som seks-årig blev udsat for et seksuelt overgreb, inden han i en alder af otte år begyndte at sælge stofffer. 

- Jeg blev sendt til Afrika for at lære disciplin, og derefter blev jeg sendt tilbage. Jeg begyndte at ryge, da jeg blev syv år, og som otte-årig begyndte jeg at sælge stoffer, lyder det, ifølge The Times, fra Dele Alli i podcasten. 

- En ældre person fortalte mig, at de ikke ville stoppe et barn på en cykel, så jeg cyklede rundt med min fodbold, og så havde jeg stoffer gemt inden under. Det var, da jeg var otte år. Som 11-årig blev jeg hængt fra en bro af en mand, der boede i blokken ved siden af. Som 12-årig blev jeg adopteret. 

Dele Alli fortæller endvidere, at han blev adopteret af en 'utrolig familie', der hjalp ham på rette vej. 

Dele Alli fik sit gennembrud for Tottenham i en ung alder, hvor han sammen med Christian Eriksen var en af profilerne på Mauricio Pochettinos mandskab. Alli nåede at score 67 mål i 269 kampe for Tottenham, inden han for halvandet år siden skiftede til Everton. 

Dele Alli, der i dag er 27 år, var i sidste sæson udlejet til Besiktas uden succes, og i interviewet med Gary Neville har Alli fortalt, at han efter tilbagekomsten fra Tyrkiet lod sig indskrive på et rehabiliteringscenter, der specialiserer sig i mental sundhed, fordi han har døjet med afhængighed, mentale problemer og traumer.