• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

- Der er mange, mange grunde til at afvise Man Utd

Foto: Getty Images

Det vil ikke være en specielt opsigtsvækkende beslutning, hvis Christian Eriksen ender med afvise Manchester United. Sådan lyder det nu fra Crystal Palaces tidligere ejer, Simon Jordan.

Af Lars Gram-Hanssen

Christian Eriksen har ikke meldt noget konkret ud om fremtiden, selvom det for nogle uger siden kom ud i flere store medier, at den danske landsholdsstjerne skulle have modtaget et kontrakttilbud fra Manchester United. 

Og den tidligere Tottenham- og Inter-stjerne har da også mange gode grunde til at vende tommelfingeren nedad overfor Manchester-klubben. Sådan lyder det nu fra den tidligere Crystal Palace-ejer Simon Jordan, der i dag fungerer som ekspert hos Talksport

- Spørgsmålet om, hvorvidt Eriksen skal tage til Manchester United, er interessant. For Manchester United befinder sig i en usikker situation. Eriksen har haft utrolig stor succes i Brentford, i den ende af tabellen, hvor man kæmper for overlevelse. Han gjorde en rigtig stor forskel på et hold, der var på vej nedad bakke, siger Simon Jordan således. 

- Og selvom Manchester United selvfølgelig er i tilbagegang, så et vil et skifte til Manchester United, med den evolution eller revolution eller hvad Ten Hag nu kommer til at levere, betyde, at han måske ikke kommer til at blive den mest centrale spiller i projektet. 

- Så jeg er ikke helt sikker på, hvorfor han skulle afvise Manchester United, men jeg er heller ikke fuldstændig sikker på, at det er det rette skifte. 

Simon Jordan opfordrer således Christian Eriksen til at tage sig god tid med sin beslutningsproces.

- Brentford gav ham en mulighed, og den greb han. Han bør tænke sig meget grundigt om på det her stadie af hans karriere, i forhold til hvad der er rigtigt, både i forhold til integritet og også i forhold til det fysiske, mentale og det antal af kampe, han ønsker at spille.  

Ifølge Simon Jordan vil det være et stort plus for Manchester United at hente en spiller med Christian Eriksens kvaliteter. Eksperten peger således på, at Manchester-klubben ikke har den samme tiltrækningskraft, som klubben engang havde. 

- Jeg mener ikke, at man bør se på klubben, som Manchester United var i gamle dage, sådan 'hvordan kan man afvise Manchester United?' Der er mange, mange grunde til at afvise Manchester United, for i sidste ende har de hold, som, måske helt nede fra maskinrummet, har brug for en genopbygning, siger Jordan.

Ifølge den engelske avis Daily Mirror afventer Christian Eriksen situationen i Manchester United, før danskeren tager en beslutning om fremtiden. Det kan du læse om HER.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.