Foto: Getty Images
Premier League

- Det var totalt respektløst over for Højlund

Den tidligere Premier League-bomber Ian Wright mener, at der blev udvist en totalt mangel på respekt over for Rasmus Højlund i Manchester Uniteds 3-0-nederlag til Bournemouth.

Manchester United fik én på sinkadusen af Bournemouth på Old Trafford i går, lørdag, hvor de tabte med 3-0. 

Rasmus Højlund startede på bænken, men kom ind i starten af anden halvleg. 

Her kunne han hverken gøre fra og til, men hvis du spørger Premier League-legenden Ian Wright, havde han også svære arbejdsvilkår. 

På et tidspunkt havde Diogo Dalo en mulighed for at smide bolden skråt tilbage til danskeren, der stod helt fri foran kassen, men han valgte i stedet at sende et skud afsted fra en snæver vinkel, og det var respektløst, mener Wright. 

- Højlund var lige kommet ind, og han ville gerne have chancer. Det er et godt angreb, og Dalot kommer i en god position, hvor han kunne have sendt den ind til Højlund. Jeg synes, det er en total mangel på respekt for ham (Højlund, red.). Dalo anerkender ham ikke engang. Han skød fra den mest latterlige vinkel. Han kigger ikke engang efter Højlund, det var et latterligt skud, og Bournemouth scorede et minut senere. Højlund er nødt til at hive fat i ham i omklædningsrummet og sige "kom nu", fortæller Wright efter kampen ifølge den engelske avis Daily Mail. 

Det var tolvte Premier League-kamp i rap, at den danske angriber ikke fik scoret. Det har blandt andet  affødt kritik fra selveste Piers Morgan. Det kan du læse mere om HER.

Uniteds næste kamp er i mod Bayern Munchen i den sidste kamp af Champions League-gruppespillet på tirsdag klokken 21.00.  

På samme tidspunkt skal FC Købehavn spille en altafgørende kamp mod Galatasaray i Parken, der kan sende 'Løverne' i ottendedelsfinalen.