Video : Tipsbladet
Premier League

Droppet af dansk klub: Nu er han tæt på Liverpool

Johnny Heitinga var tæt på at blive FC Nordsjælland-træner tidligere på sommeren - nu er han i dialog om at blive assistenttræner i Liverpool.

Ikke meget skulle have været anderledes denne sommer, for at Johnny Heitinga havde været ny FC Nordsjælland-træner. 

Den hollandske legende var til samtale om jobbet i Farum, men blev slået på målstregen af Jens Fønsskov Olsen. 

Det er dog ikke sådan, at 40-årige Heitinga bare ligger derhjemme på sofaen og er ærgerlig over den beslutning, for han har kurs mod et langt større job. Således er han i dialog med Liverpool om at blive assistenttræner for Arne Slot. 

Det fortæller han til De Telegraaf. 

- Alt, jeg kan sige nu, er, at jeg er blevet kontaktet, og at min agent Rob Jansen og jeg er i dialog om det, siger han til avisen.

En assistenttrænerolle i Premier League vil ikke være helt fremmed for den tidligere Everton-spiller, der var David Moyes' højre hånd i West Ham i sidste sæson. Det stykke arbejde skulle han have udført med stor succes.

Tidligere har han haft utallige trænerroller i AFC Ajax. Både på diverse ungdomshold, men også som midlertidig cheftræner. 

Cheftræner kunne han være blevet i FC Nordsjælland, men turen lader altså til at gå mod England igen. 

Arne Slot er i øjeblikket i gang med at samle sit trænerteam i Liverpool, efter den tidligere Feyenoord-træner startede trænergerningen tidligere på måneden. Meget tyder på, at Johnny Heitinga er en nøglebrik i det puslespil.