• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Efter Conte-exit: Spurs-duo havde ultimatum

Foto: Getty Images

Antonio Conte var angiveligt ikke voldsomt vellidt i Tottenham-truppen.

Af Lars Gram-Hanssen

Tottenham valgte i weekenden at sige farvel til Antonio Conte, og sidenhen er der kommet forskellige historier frem om truppens utilfredshed med italieneren. 

ESPN har blandt andet skrevet, at Antonio Contes planlægning og træning var en kilde til frustration blandt mange Tottenham-spillere. 

Særligt to Tottenham-stjerner var dog angiveligt så trætte af Antonio Conte, at de forlangte italieneren fyret, hvis de skulle blive i klubben. Sådan lyder det fra den argentinske journalist Gaston Edul.

- Contes forhold til truppen var virkeligt dårligt, det siger sig selv. Det kunne vi se i hans udtalelser. Visse spillere havde givet et ultimatum i forhold til hvis han blev. Nu har situationen i Tottenham ændret sig, lyder det, ifølge Talksport, fra Gaston Edul. 

- Cristian Romero ville genoverveje sin fremtid i klubben, hvis Conte blev. Det samme var tilfældet med Richarlison, sådan som jeg forstår det. For han behandlede dem virkeligt dårligt. Ikke kun ansigt-til-ansigt eller privat, men også offentligt. Conte kritiserede spillerne og det skabte spændinger. 

Antonio Contes tidligere assistent Christian Stellini er blevet forfremmet til midlertidig cheftræner for Pierre-Emile Højbjerg og kompagni i resten af sæsonen. 

Tottenhams næste kamp er på mandag, hvor der venter en udekamp mod Everton.