Premier League Ole Hoffskov

Efter Cornelius-duel: Slog næsten mig selv ihjel

Foto: Getty Images

Victor Nelsson beretter om en hård duel med Andreas Cornelius i Tyrkiet.

Af Ole Hoffskov

Trabzonspor løb med mesterskabet i Tyrkiet i denne sæson, og det er ikke mindst takket være Andreas Cornelius, der med to runder tilbage er klubbens topscorer med 15 kasser.

Landsmanden Victor Nelsson har sammen med holdkammeraterne i Galatasaray haft en skrækkelig sæson, og der er ikke ret meget, der er værd at tænke tilbage på for den danske landsholdsforsvarer.

Victor Nelsson kan dog sagtens genkalde sig duellerne med Andreas Cornelius de to gange, Trabzonspor og Galatasaray tørnede sammen i denne sæson.

Særligt husker Nelsson opgøret den 23.  januar, hvor han spillede direkte over for sin landsmand. Trabzonspor slog Galatasaray med 2-1.

- Han har haft en god sæson og er blevet mester. Jeg ønsker ham tillykke. Vi stod over for hinanden i det opgør, vi tabte, og det var en meget hård kamp imellem os. Jeg slog næsten mig selv ihjel, siger Nelsson i et interview med Milliyet.

Galatasaray er på en uhyre skuffende 13. plads med to runder tilbage, men personligt har Victor Nelsson høstet mange roser for sine præstationer, og danskeren sættes løbende i forbindelse med større klubber.

Det er dog ikke rygter, han ønsker at forholde sig konkret til.

- Mit fokus er på at vinde de sidste to kampe. Det er det, jeg er mentalt forberedt på. Jeg tænker ikke på transfers, lyder det fra den 23-årige forsvarsspiller.

Victor Nelsson har spillet 45 kampe for Galatasaray i denne sæson. Han er noteret for en enkelt scoring.