Premier League Kenneth Jensen

Ekspert: Vælg en af disse to PL-klubber, Eriksen

Foto: Getty Images

Christian Eriksen meldes tæt på et skifte til en engelsk klub. Per Frimann har to klubber, han gerne ser Eriksen spille i.

Af Kenneth Jensen

Den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen er klar til at genoptage karrieren efter sit kollaps i sommer, og nu lyder det fra det engelske, at den 29-årige dansker er tæt på at skrive under med en Premier League-klub.

Eriksen har hele tiden fastslået, at målet er at komme til VM i Qatar, der spilles i november og december 2022, og for at komme til VM kræver det naturligvis, at han finder sit gamle niveau og ender et godt sted, hvor han kan bygge formen op.

Fodboldkommentator og tidligere landsholdsspiller Per Frimann peger på en klub, han håber på, Eriksen ikke skal til, og så nævner han to, hvor han håber, at Eriksen lander i den ene af de to.

- Jeg håber ikke, at han vælger West Ham, og at han bliver slidt ned frem mod VM, hvis man ser det med danske briller. Jeg håber,d et bliver Brentford eller Tottenham. Jeg smider Brentford på bordet på grund af de danske relationer, siger Per Frimann til TV3 Sport.

Se hele klippet i toppen og hør også, hvorfor Martin Jørgensen ikke tror på, at det bliver en klub i England, som Eriksen skifter til.

Christian Eriksens aftale med Inter blev ophævet i december, da det ikke er lovligt at spille med en hjertestarter i Serie A.