• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Engelsk avis: Cardiff accepterer Premier League-bud på Zohore

Engelsk avis: Cardiff accepterer Premier League-bud på Zohore
Foto: Getty Images

Cardiffs Kenneth Zohore kan muligvis være på vej til Premier League-klubben Brighton, som angiveligt har fået deres bud på ham accepteret.

Af Oliver Okstrøm

Der er gang i den danske angriber Kenneth Zohore, og det har de længe været klar over i den nyoprykkede Premier League-klub Brighton. Der er tidligere blevet rapporteret om, at den store dansker var på blokken i Premier League-klubben, og nu lader det altså også til, at Cardiff har accepteret et bud.

Det skriver den engelske avis The Telegraph.

Her drejer det sig om en transfer på omkring 80 millioner kroner plus den 30-årige isrealer Tomer Hemed for danske Zohore, som den engelske avis nu kan fortælle er blevet accepteret af den walisiske klub.

Kenneth Zohore gjorde da også særdeles godt opmærsom på sig sig i 2016/17-sæsonen, hvor han blandt andet scorede 12 mål i den engelske Championship. Derudover gjorde han også en meget god figur for det danske U21-landshold ved EM i sommer.

Tidligere har Cardiff-ledelsen dog afvist, at de kunne finde på at sælge deres angriber, som de betegner som en af klubbens bedste spillere.

Selvom Kenneth Zohore blot er 23 år, så har han allerede haft en karriere med mange klubber på CV'et. Blandt andet har han både spillet for FC København, Brøndby og OB i Danmark og haft et ophold i Fiorentina i Italien. Nu kan det se ud til, at der kommer endnu en klub på listen over klubber.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus