Video : Tipsbladet
Premier League

Erik ten Hag vil genforenes med Bayern-stjerne

Manchester United planlægger et overraskende bud på Bayern Münchens hollandske forsvarsspiller Mathijs de Ligt

Erik ten Hag har store transferplaner denne sommer i Manchester United.

Ifølge Sky Sports skulle den hollandske cheftræner nemlig have planer om at gå på rov i Bayern München, hvor han har udset sig landsmanden Mathijs de Ligt som en mulig forstærkning til midterforsvaret. 

Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester United er på markedet efter en ny midterforsvar. Her har Leny Yoro og Evertons Jarrad Branthwaite også har været nævnt som mulige kandidater til netop den position. 

I stedet har man nu rettet blikket mod Bayern München, hvor Erik ten Hag har en helt særlig kærlighed for Mathijs de Ligt, som han var træner for under deres fælles tid i Ajax. 

Et gensyn mellem de Ligt og ten Hag vil dog ikke være helt omkostningsfrit for Manchester United, da den 24-årige midtstopper stadig har tre år tilbage af sin kontrakt med Bayern München. 

Ifølge Transfermarkt har Mathijs de Ligt en værdi af 65 millioner pund, svarende til 575 millioner kroner. 

I denne sæson har den tidligere Ajax-stopper været plaget af skader, men står alligevel noteret for 30 kampe i alle turneringer med to mål til følge. '

Mathijs de Ligt skal i første omgang koncentrere sig om det hollandske landshold, der indleder deres EM-slutrunde med en kamp mod Polen på søndag klokken 15:00.