• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

- Eriksen har stadig noget at byde på, men…

Foto: Getty Images

Journalist mener ikke, at Christian Eriksen bør være fast mand i Manchester United.

Af Victor Risager

Christian Eriksen er fin nok at have i truppen, men bør ikke være fast mand i Manchester United. Sådan lyder dommen fra den engelske journalist Dean Jones fra GiveMeSport.

Manchester United har denne sommer hentet flere profiler i form af midtbanespillerne Mason Mount og Sofyan Amrabat samt angriber Rasmus Højlund. Og tilgangen af disse spillere bør betyde, at Eriksen og angriber Anthony Martial ikke bør være sikre på en startplads, lyder det fra Dean Jones. 

- Eriksen og Martial bør kun være backups. Så når du først har alle spillere i form igen, synes jeg, de bør falde tilbage i køen om spilletid - der, hvor de egentlig burde være i dette øjeblik. Som vi ved, er Martial virkelig heldig at stadig være i klubben.

- Eriksen har bestemt stadig noget at byde på, men jeg vil sige, at det er mere i visse typer kampe og visse situationer frem for som en fast starter for United.

- Manchester United ønsker at komme tilbage til fordums styrke, efter de faktisk har fået noget bredde i truppen, og hvis du så har Eriksen og Martial som muligheder fra bænken, er det helt fint. Man ønsker bare ikke at afhænge af dem uge efter uge, vurderer Dean Jones over for GiveMeSport.

Christian Eriksen, 31 år, indledte sæsonen på bænken, men er startet inde i tre af de seneste fire Premier League-kampe. Her har han også leveret et mål og en assist.