• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Eriksen-hyldest: Idéen ville have været latterlig

Foto: Getty Images

Christian Eriksens skifte til Brentford er angiveligt meget tæt på at blive officielt, og også i det engelske glæder man sig over den danske stjernespillers retur til Premier League.

Af Lars Gram-Hanssen

Ifølge flere fremtrædende medier er Christian Eriksen nået til enighed med Brentford, og dermed er der lagt op til et fantastisk Premier League-comeback for den danske stjernespiller. 

Det er en nyhed, der selvsagt har vakt jubel i Danmark, men også i England er Christian Eriksens retur en glædelig nyhed. Tipsbladet har således talt med BBC's ledende fodboldskribent, Philip McNulty, der vurderer, at engelske fans vil være rigtig glade for at se Eriksen tilbage.

- Jeg tror, at folk vil være rigtigt glade for at se sådan en talentfuld spiller tilbage i Premier League. Ikke mindst fordi det vil betyde, at han heldigvis er sund og rask igen, efter det, der skete i sommer. Eriksen var en stor succes her, og fodboldfans vil glæde sig over sig at se en spiller af hans kaliber igen pryde vores liga, uanset hvilken klub han spiller for, lyder det således fra Philip McNulty.

Christian Eriksen har tidligere spillet 226 Premier League-kampe for Tottenham, og ifølge Philip McNulty er der ingen tvivl om, at den 29-årige dansker er et stort navn på de britiske øer. 

- Han havde en stille sidste sæson i Spurs, i forhold til hans egne standarder, måske fordi der var så meget snak om, at han skulle videre. Men det ødelagde ikke hans omdømme som værende en spiller af den højeste klasse, der præsterede fornemt og leverede mange vidunderlige øjeblikke i årenes løb. Det vil være fair at sige, at han stadig har et rigtigt godt omdømme her i England, siger McNulty.

Utroligt for Brentford
Christian Eriksens næste destination ser ud til at blive Brentford, og ifølge Phil McNulty vil det være lidt af en aftale for oprykkerne, hvis de faktisk lykkes med at sikre sig den tidligere Tottenham- og Inter-profil. 

- Det ville være utroligt for Brentford, hvis de lykkes med at hente Christian Eriksen, og jeg kan fortælle, at deres fans var yderst begejstrede allerede da det blot blev nævnt som en mulighed. Idéen om at se Christian Eriksen spille for en klub som Brentford ville have været latterlig, da han var i Spurs, men 'The Bees' er nu helt fortjent en Premier League-klub, der har fundet sig rigtigt godt til rette. Og der er selvfølgelig en stor dansk forbindelse med cheftræner Thomas Frank og generelt i klubben, siger Philip McNulty således. 

- Det vil betyde, at han kan komme tilbage til London, og det vil selvfølgelig løfte Brentfords profil massivt. Det er en rigtig familieklub med et stemningsfyldt stadion, der ligger lige ved motorvejsafkørslen i det vestlige London, og han vil være garanteret en vidunderlig velkomst der. De vil elske ham og lade ham mærke deres kærlighed.

- Vi må afvente og se, om det kommer til at ske, men alle i Premier League ville glæde sig over at se en som Christian, der blev anset for at være sådan en fin spiller og person i sin tid her, vende tilbage til England. 

Ifølge Sky Sports skal Christian Eriksen igennem et udvidet lægetjek i Brentford, før danskeren kan skrive under med klubben. Det kan du læse mere om her.