• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Eriksen om Ronaldo: Intet at sætte en finger på

Foto: Getty Images

Christian Eriksen mener ikke, at Cristiano Ronaldo ønske om at komme væk i transfervinduet skabte problemer i Manchester United.

Af Kenneth Jensen

Han er en af verdens største stjerner, men Cristiano Ronaldo har haft det svært i Manchester United de seneste måneder.

Og portugiseren ville også væk i sommer, uden at det dog lykkedes at skifte.

Derfor er han fortsat holdkammerat med Christian Eriksen, men hvor Eriksen er blevet fast mand for Erik ten Hag, er Cristiano Ronaldo i øjeblikket ikke andet end reserve.

Selv om det virkede til at have været dramatisk i løbet af sommeren, hvor Ronaldo ville væk, peger Christian Eriksen på, at den rutinerede portugiser er yderst professionel.

- Den har været god, siger Christian Eriksen til den danske presse på spørgsmålet om stemningen i forhold til Cristiano Ronaldo:

- Han er topprofessionel i både træning og kamp, så der har aldrig været nogen tvivl.

- Jeg ved ikke, hvordan han har været før, men det, jeg har oplevet, er, at han er engageret og professionel. Han giver sig til træning og i kamp. Der er ikke en finger at sætte på det.

Eriksen fortæller, at han som ny i truppen er blevet taget godt imod af Ronaldo og holdkammeraterne.

- Han har taget rigtig godt imod mig, og det har hele truppen gjort. Det har været positivt. Der er en god kemi i truppen og i omklædningsrummet. Jeg skal nok lige lære at snakke lidt portugisisk, men det må blive det næste, siger den danske midtbanespiller.

Cristiano Ronaldo er blevet 37 år, og selv om han fortsat er rigtig dygtig, er det blot blevet til en enkelt scoring i otte kampe for Manchester United.

Christian Eriksen har sin første scoring for Manchester United til gode, men danskeren har spillet godt og er blevet fast mand på Erik ten Hags midtbane.