Premier League Lars Gram-Hanssen

- Eriksen skal være en slags joker

Foto: Getty Images

Ifølge Jesper Grønkjær skal Christian Eriksen næppe til en klub, hvor danskeren forventes at spille samtlige minutter i alle kampe.

Af Lars Gram-Hanssen

Den engelske avis The Times skrev lørdag, at Christian Eriksens retur til Premier League forventes at være lige på trapperne, men endnu vides det ikke, hvilke klubber, der er interesseret i danskeren. 

Og i kølvandet på denne nyhed reflekterede TV3 Sport-eksperterne Jesper Grønkjær og Allan Kuhn derfor over, hvad der er realistisk for Christian Eriksen lige nu. Ifølge Jesper Grønkjær er der således visse klubber, der er mindre oplagte i den nuværende situation.

- Alle klubber, der ligger og er i problemer lige nu, og skal jagte resultater... vil de tage Christian Eriksen ind, med tanke på, at der kun er 16-18 kampe tilbage? Vi ved ikke helt, hvilken form han er i. Der vil mit udgangspunkt være nej, det vil de ikke. Så har du en hel gruppe klubber ude af ligningen, lyder det således fra Grønkjær. 

Ifølge Jesper Grønkjær kan en storklub til gengæld nemmere Christian Eriksen ind nu, da danskeren vil være oplagt som breddespiller. 

- Christian Eriksen kommer ikke til at spille 90 minutter tre gange om ugen lige nu. Han skal ind på et hold, hvor bredden i forvejen er stor. Han skal være en slags joker, siger Grønkjær. 

Allan Kuhn pegede herefter på, at Christian Eriksen indtil videre blot har trænet for sig selv og ikke har deltaget i holdtræning. Derfor vil Eriksen have brug for tid, så han igen kan vænne sig til duelspillet og alt det mentale. Kuhn udpegede herefter Tottenham og Brentford sine to favoritter til at hente Christian Eriksen.