• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Everton-profil om Ancelotti: Jeg ofrede mig selv

Foto: Getty Images

Abdoulaye Doucouré mener, at han ofrede sig lidt for meget for Carlo Ancelotti, da italieneren var cheftræner for Everton.

Af Mads Bye Marboe

Under Carlo Ancelotti vænnede man sig til at se Abdoulaye Doucouré i en mere dybdeliggende rolle, men efter Rafa Benítez er kommet til Everton, er Doucouré blevet rykket længere frem på banen.

Det har resulteret i to mål og fire assists i sæsonens første syv Premier League-kampe, og franskmanden mener selv, at den nye rolle passer bedre til hans kvaliteter.

- Jeg ofrede mig selv i det system (Ancelottis system), men jeg viste ved et par lejligheder, at jeg kan score. Og i denne sæson kan alle se, at jeg også kan lægge op til mål. Så ja, det var lidt frustrerende i sidste sæson.

- Jeg ville vise, at jeg kan score mål. Midtbanespillere skal score fem-seks mål hver sæson, og det kunne jeg ikke. Men jeg ofrede mig selv for holdet. Jeg lavede mange erobringer og forsvarede godt på midtbanen. Sådan var det.

- Nogle gange er man bare nødt til at lytte til træneren og spille, som han gerne vil have det, siger han til Evertons hjemmeside.

Abdoulaye Doucouré scorede to mål i 29 Premier League-kampe i sidste sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020