Video : Tipsbladet
Premier League

FC Nordsjællands MLS-søsterklub vil have De Bruyne

San Diego ser ud til at være godt i gang med at lokke stjerner til klubben.

Mandag kunne Tipsbladet fortælle, at FC Nordsjællands amerikanske søsterklub San Diego overvejer at hente den spanske forsvarslegende Sergio Ramos til klubben. Det lader dog ikke til, at det er det eneste store navn, som de har kig på.

Det drejer sig om ingen ringere end Manchester City-stjernen Kevin de Bruyne. Det skriver det engelske medie HITC.

Her bliver der peget på, at belgieren, der har et år tilbage af sin kontrakt med City efter denne sæson, skulle være en spiller, som den kommende MLS-klub er klar til at lave et interessant forsøg på at hente.

Til sommer bliver Kevin de Bruyne 33 år, og det bliver endvidere fortalt, at City vil være klar til at tale om belgierens kontrakt, når sæsonen er overstået.

'Right to Dream'-klubben er desuden en franchise, som har udsigt til at komme med samme ambitioner som David Beckhams Inter Miami-hold, og at det er Kevin de Bruyne, de vil gå ind i MLS med. Her menes det, at det vil kræve, at de kan få ham ind på de samme vilkår, som Lionel Messi har i Miami.

Det er først 2025, at San Diego træder ind i turneringen, så der er endnu tid til, at de kan få ham overtalt, ligesom det passer nogenlunde med, at Premier League-profilens kontrakt løber ud.

Endelig bliver der peget på, at Kevin de Bruyne foretrækker et skifte til USA i stedet for Saudi Arabien, hvis det skal være.

San Diego-holdet har allerede sikret sig både Jeppe Tverskov og Marcus Ingvartsen, når de træder ind i MLS.