Foto: Getty Images
Premier League

Forsvarer Højlund: Han har rådne æbler omkring sig

Paul Parker tror ikke, at Manchester Uniteds fans vil vende sig imod Rasmus Højlund, selv om holdet ikke fungerer, og han selv står uden scoringer i ti Premier League-kampe.

Det kører på ingen måde i Manchester United. 

Klubbens håb om Champions League-avancement hænger i en tynd tråd, man tabte i weekenden til Newcastle, og mandag begyndte der at florere rygter i England om, at cheftræner Erik ten Hag har "tabt" flere af spillerne i omklædningsrummet. 

Lægger man dette sammen med, at klubbens dyre sommerindkøb, Rasmus Højlund, ikke har scoret endnu i ti Premier League-kampe, så er der altså ikke meget at smile af i den røde del af Manchester. 

Klubbens tidligere spiller Paul Parker er bekymret, men ikke over Højlund, som ikke skal frygte at få storklubbens tilhængere på nakken.

- Holdet spiller ikke til hans styrker, fordi de spiller med indadgående kanter, som ikke gider at aflevere bolden til ham, indleder Parker til Tipsbladet.

- Han prøver at være involveret i spillet, men ingen giver ham bolden. Han er den eneste offensivspiller, som med garanti leverer 100 procent hver gang.

- Jeg tror ikke, at fansene vil vende sig imod ham. De elsker hans arbejdsiver. Han er en holdspiller, og hans attitude er fantastisk. Fansene ved, at han spiller med en bunke rådne æbler omkring sig. 

I weekenden startede Rasmus Højlund på bænken for Manchester United, og i hans fravær var det Anthony Martial som ledte angrebet. Danskeren har dog været ramt af en skade, hvilket forklarer beslutningen, og står det til Parker, så kan det ikke gå hurtigt nok med at smide danskeren tilbage ind i startelleveren.

- Martial kan umuligt være foran Højlund. Jeg får hovedpine bare af at tænke på det. Højlund er nødt til at komme tilbage i startopstillingen. Hans tilstedeværelse gør holdet bedre.

Selv om Højlund har kæmpet med det i Premier League, så har han været helt anderledes skarp, når Champions League har været på menuen. Her har han nettet fem gange i gruppespillet.