• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Forundret over Eriksen-ændring: Jeg grinte

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Chelsea-spiller Tony Cascarino er det besynderligt, at Christian Eriksen i sine to første kampe for Manchester United ikke er blevet brugt på sin bedste position.

Af Lars Gram-Hanssen

Christian Eriksen har ikke fået den sjoveste start på sin tid i Manchester United, hvor danskeren i de to nederlag til Brighton og Brentford har spillet som både angriber og defensiv midtbanespiller. 

Eriksen var lørdag involveret i Brentfords 2-0-mål, og ifølge den tidligere Chelsea-spiller Tony Cascarino er det også uforståeligt, at Erik ten Hag endnu ikke har brugt den danske landsholdsstjerne som offensiv midtbanespiller. 

- Jeg grinte. Han gik fra centerforward i sidste uge til defensiv midtbanespiller i denne uge. Det er sådan, træneren er, som jeg ser det. Jeg har fulgt Eriksen i 10 år. Jeg har set ham i en landskamp mod Irland, hvor han ødelagde os. Jeg har set ham for Brentford, Tottenham og andre klubber, og jeg tænker 'hvad er hans bedste position?' Det er som en midtbanespiller, der kommer på bolden og altid leder efter rummene, siger Cascarino således til talkSPORT.

- Du kan til tider spille ham lidt længere tilbage, fordi han kan samle bolden op og drive den fremad. Men jeg så hellere, at han kreerer og skaber ting længere fremme på banen. 

Manchester United ligger i skrivende stund på sidstepladsen i Premier League. Næste kamp er på næste mandag, hvor Liverpool gæster Old Trafford. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.