• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Forundret over Eriksen-rolle: Det fungerede ikke

Foto: Getty Images

Det var absolut ikke en god idé af Erik ten Hag at bruge Christian Eriksen som centerforward imod Brighton, lyder vurderingen nu fra en tidligere Premier League-profil.

Af Lars Gram-Hanssen

Det var nok de færreste, der havde forudset, at Christian Eriksen skulle spille central angriber i sin Manchester United-debut. 

Sådan blev det dog, og ifølge den tidligere Arsenal-stjerne Kevin Campbell var det en relativt ringe beslutning af Erik ten Hag. 

- Det fungerede ikke. Eriksen er virkelig en kvalitetsspiller. Men han er nødt til at ligge dybere på banen. Det er der, han kan udnytte sine kvaliteter. At spille ham som falsk nier betyder, at man ophæver virkningen af meget af det, han foretager sig, og er god til, siger Kevin Campbell således til Football Insider

- Det begyndte at live op, da førstevalget Ronaldo kom ind. United så lidt bedre ud, efter at han kom ind. Men for at være ærlig, så var Manchester United ringe. De var virkelig ringe. De blev kørt rundt af Brighton. Brighton var klart det bedste hold. Hvis det ikke havde været for nogle tvivlsomme beslutninger, så kunne resultatet være blevet meget værre. 

Christian Eriksen skal lørdag møde sin tidligere klub, når Manchester United gæster Brentford. Forud for dette opgør har Thomas Frank udtalt sig om det kommende gensyn med Eriksen - læs mere HER.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.