Video : Tipsbladet
Premier League

Frank om rygter: Er græsset grønnere hos naboen?

Selv regner han med, at han stadig står i spidsen for Brentford, når næste sæson begynder.

Brentfords danske cheftræner Thomas Frank er på det seneste blevet sat i forbindelse med både Chelsea og Manchester United, men hvis man skal tro ham selv, så skal han ikke nogen steder.

Det fortæller han om i et interview med The Athletic.

- Jeg vil sandsynligvis stå på sidelinjen den 17. august. Jeg tror, det vil ske. Jeg er glad her. Jeg har sagt det mange gange, og jeg mener det. Det er tæt på det perfekte fodboldliv. Jeg har ikke travlt eller søger efter noget andet, men jeg har også lært i livet, at jeg er åben for, hvad der kan ske, forklarer Frank.

Han bemærker endvidere, at han ser sig selv være i Brentford i en lang periode.

- Kan jeg blive her i syv år mere? Det ved jeg ikke, og det er ikke, fordi jeg ikke elsker Brentford. Det er bare: vil jeg prøve noget andet? Men jeg er meget bevidst om, at græsset ikke er grønnere i naboens have, selvom det ser sådan ud, siger han og fortsætter:

- Så kommer man derind, kigger nærmere og ser, at der er meget ukrudt i græsset, lyder det fra Thomas Frank.

Han kan desuden se tilbage på en sæson med Brentford, hvor de måtte nøjes med 16. pladsen, og han kan godt se, hvor det begyndte at gå skævt for dem.

- Alle vores offensive statistikker steg fra begyndelsen af sæsonen indtil den 12. kamp. Boldbesiddelse, afleveringer, indlæg, antal spillere i feltet, xG, mål — og så ramte skaderne os. Vi forsøgte stadig at gå ned ad den vej i de næste par kampe, men vi havde for mange spillere ude, fastslår den danske træner.

I forhold til de førnævnte klubber, så meldte Chelsea tirsdag ud, at de stopper samarbejdet med Pochettino. I Manchester United er der endnu ikke blevet meldt noget ud om Erik ten Hag, som stadig har en FA Cup-finale at spille med United.