Foto: Getty Images
Premier League

Franks Europa-drøm: Skal bare slå verdens bedste

Hvis Brentford selv slår Manchester City, og to andre resultater går deres vej, så er de i Conference League.

Den engelske danskerklub Brentford kan med en del hel i sprøjten stadig tage en plads i Conference League i den kommende sæson. Det kræver dog, at de selv slår de mestrene fra Manchester City, og håber på, at både Aston Villa og Tottenham taber point i deres kampe mod henholdvis Brighton og Leeds.

Men det er noget, som Brentford-cheftræner Thomas Frank tror på. Det fortæller han på klubbens hjemmeside.

- Jeg er en stor drømmer. Jeg tror, at alt er muligt i fodbold. Hver sæsoner er en ny mulighed for at opnå noget stort - nu skal vi bare slå verdens bedste hold, siger han om City, der også har deres at se til efterfølgende.

- Jeg er ret sikker på, at de vil vinde FA Cup'en og Champions League. De har to svære kampe mod Manchester United og Inter Milan, men hvis de spiller på deres højeste niveau, tror jeg, de har en god chance for at gøre det, lyder det fra Frank.

Dernæst kommer han in på, at det vil være et stort bjerg for dem at bestige, men at en tur i Europa vil være det største, som de har ramt. Nu vil de bare fokusere på kampen mod City og håbe på, at de øvrige resultater går deres vej.

Der er også en mulighed for, at de kan møde søsterklubben, FC Midtjylland i Conference League i næste sæson, hvis de lykkes med at tage dén plads via playoff-kampen ved slutningen af den danske liga. De skal dog lige have deres resultater på plads først.

Til Brentfords kamp mod Pep Guardiolas tropper har London-klubben en række spillere ude. Det gælder Keane Lewis-Potter, Pontus Jansson, Matt Cox og Christian Nørgaard samt Ivan Toney.

Sidstnævnte er ramt af en karantæne for overtrædelse af bettingreglerne. Blandt andet har han spillet imod sit eget hold. Læs mere om det her.