• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Freddy Adu husker Ronaldo: Det var overvældende

Foto: Getty Images

Det tidligere supertalent blev meget glad for Cristiano Ronaldo.

Af Mads Bye Marboe

Freddy Adu fik aldrig den store karriere, han blev spået, men engang blev han regnet for at være et kæmpetalent, og i 2006 blev han inviteret til prøvetræning i Manchester United.

Her oplevede han holdets store stjerner på nærmeste hold, og amerikaneren fik et særligt godt indtryk af Cristiano Ronaldo.

- Alle snakker om, at Ronaldo er arrogant, og at han er det ene og det andet, men af alle de spillere, der var der, var han den eneste, der kom og snakkede med mig og tilbød at tage mig med hen til maden, siger han til britishgamblers.co.uk.

- Han er en suveræn person. Jeg havde allerede stor respekt for Ronaldo, men derefter havde jeg så meget respekt for ham, og han blev min yndlingsspiller, alene på grund af den person han var, og hvad jeg havde oplevet.

- Vi havde en kort snak. Jeg trænede mest med U23-holdet, da jeg var der, for jeg var 16 år. Men jeg fik et par træninger med førsteholdet, og det var overvældende. Vi spillede mod førsteholdet, og jeg spillede rigtig godt, så jeg var oppe at køre. Det var overvældende at være der og se det niveau, de var på.

Nu 32-årige Freddy Adu skiftede i stedet til Benfica i 2007, men har ikke været professionel i flere år.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020