• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Grønt lys: West Ham vil acceptere bud på 800 mio.

Foto: Getty Images

Ifølge The Telegraph kommer West Ham nu til at acceptere buddet på Declan Rice.

Af Lars Gram-Hanssen

Han løftede Conference League-trofæet i Prag onsdag aften, og finalen mod Fiorentina var med al sandsynlighed også den sidste kamp i West Ham-trøjen for Declan Rice. 

Efter triumfen i Tjekkiet blev West Ham-formand David Sullivan nemlig spurgt direkte, om onsdagens finale var Rices afskedskamp. 

- Det tror jeg, at det er nødt til at være. Vi har lovet ham, at han kan skifte. Han har sat sig op til et skifte. Man kan ikke finde en mand, der har dedikeret sig mere til os i denne sæson, end han har, lød svaret, ifølge Talksport, fra Sullivan. 

- Han skal videre før eller senere, og vi er nødt til at finde en erstatning - eller flere. Det er ikke noget, som vi ønsker skal ske. For 18 måneder siden tilbød vi ham 200.000 pund om ugen (1,7 millioner kroner, red.). Det har kostet ham 10 millioner pund (86 millioner kroner, red.) at blive her i løbet af den periode. Han vil væk. Man kan ikke holde på en spiller, som ikke ønsker at være her. 

Ifølge The Telegraph har West Ham nu besluttet at acceptere Arsenals bud på Declan Rice.

"The Gunners" har budt 800 millioner kroner for den 24-årige midtbanespiller, der har spillet 41 landskampe for England.