• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Guardiola stikker til tidl. Man Utd-profiler

Foto: Getty Images

Både Patrice Evra og Dimitar Berbatov kritiserede i sidste uge Manchester City. Nu svarer Pep Guardiola igen.

Af Victor Risager

Manchester City blev i sidste uge ekspederet ud af Champions League efter et vildt comeback af Real Madrid, og i kølvandet på den kamp haglede kritikken ind over manager Pep Guardiola og mandskabet fra tidligere topspillere.

Således var både Patrice Evra og Dimitar Berbatov, der har en fortid i Manchester United, kritiske over for Guardiola. Evra har især kritiseret holdets karakter, mens Berbatov revsede Manchester Citys manglende koncentration.

Kritikken af hans hold erklærer Pep Guardiola sig imidlertid helt og aldeles uenig i ifølge Daily Mail.

- Den samme karakter, som tabte i Madrid, er den, vi har haft i de sidste år. Tidligere spillere som [Dimitar] Berbatov, Seedorf og Evra og disse typer mennesker var der ikke.

- Jeg har spillet mod dem, og jeg så ikke den her form for karakter fra dem, da vi ødelagde United i Champions League-finalen, siger Pep Guardiola ifølge Daily Mail med henvisning til, at han med FC Barcelona vandt Champions League-finalen mod Manchester United i både 2009 og 2011.

Samtidig fastslår han, at Manchester City har vist karakter ved at spille hver tredje dag og have leveret imponerende resultater i de seneste godt fem år. 

Både Dimitar Berbatov og Patrice Evra var med, da Manchester United tabte til Pep Guardiola og FC Barcelona i Champions League-finalen i 2009, mens kun Evra var med i finalen to år senere.