Premier League Torsten Kjems Hansen

Har bevist det: Derfor bliver Eriksen en PL-succes

Foto: Getty Images

Christian Eriksens comeback til fodbolden bliver efter alt at dømme i Premier League - og det vil på mange områder være en virkelig god ide, lyder det fra Tipsbladets Kenneth Jensen og Sebastian Stanbury.

Af Torsten Kjems Hansen

Det ligger i kortene, at Christian Eriksens retur til fodboldscenen kommer til at ske i Premier League. Flere klubber fra den bedste engelske række har rakt ud til den 29-årige dansker - en af dem Brentford med de i forvejen mange danskere og med Thomas Frank ved roret.

At valget netop er faldet på England for Christian Eriksen, giver på mange måder god mening, da de mange succesfulde sæsoner hos Tottenham naturligvis gør, at Eriksen kan vende tilbage til en liga, som han kender i styrke, fart og forventninger.

Tipsbladets Sebastian Stanbury og Kenneth Jensen er nu fremme med deres syn på, hvorfor Eriksen og Premier League rimer på succes.

- Christian Eriksen hurtighed og hastighed i både tanke og handling. Premier League er en liga, hvor det går rigtig, rigtig stærkt, men Christian Eriksen både spiller og tænker hurtigt. Han kan finde ud af at spille det spil, man spiller i Premier League, og det har vi bevis for.
.
- Han har spillet 226 kampe for Tottenham i Premier League, scoret 51 mål og måske endnu vigtigere har han lavet 62 assist. Han har evnen til at finde de rum, man skal kunne finde i Premier League - at finde de rum, der skal til, at se mulighederne og skille sig af med bolden inden, at den bliver taget fra ham, siger Sebastian Stanbury.

Derudover ser de to nærmere på Christian Eriksens evne til at arbejde benhårdt i løbet af kampene med masser af løb, en skadeshistorik, der kun har budt på småskader inden sommerens kollaps under EM.

Og så er der kulturen i England - den kender Christian Eriksen til bunds, og et comeback i Premier League vil formentlig kunne skabes med succes ganske kort tid efter, at den fysiske form er på plads og minutter i benene på banen skærper kampformen.

Hør alle Kenneth Jensen og Sebastian Stanburys argumenter øverst i videoen.

Skulle det ende med en kontrakt i Brentford er det dog ikke alle, der ser Eriksens comeback som uproblematisk - faktisk bliver der peget på, at Eriksen i Brentford direkte kan skabe problemer i spillertruppen - læs mere om det her.