Video : Tipsbladet
Premier League

Har spillet Superliga: Rykker til verdens rigeste

Den tidligere Vejle-spiller står tilsyneladende overfor et skifte til 342 millioner kroner.

Vejle har i de seneste år haft mange spændende, udenlandske spillere ind og ud af deres klub. En af dem er den unge angriber Hugo Ekitike, som i foråret 2021 var i klubben fra Nørreskoven på en lejeaftale.

Han kom efterfølgende tilbage til franske Reims, hvor han længe har været sat i forbindelse med en række særligt engelske klubber. Nu meldes det, at Newcastle er blevet enige med Reims. Det sker i franske Foot Mercato.

Her er det ikke småpenge, som lader til at blive overført fra klubben, som må anses som at være den rigeste i verden grundet deres nye saudiarabiske ejere. 

Inklusiv bonusser løber betalingen efter sigende op i 342 millioner kroner.

Allerede i januar var der også interesse for ham, men den franske moderklub ville gerne have, at han kunne nå at få en hel sæson i Reims. Her nåede han at spille 24 kampe og score 10 mål, og han har da også virket opsat på at komme videre ifølge føromtalte medie.

- Jeg opfatter mig selv som klar til alting. Uanset om jeg bliver her eller tager en udfordring, som alle er enige om. Jeg forestiller mig en begivenhedsrig sommer. Jeg tror folk vil vise interesse for mig, fortæller Ekitike.

Dermed er Hugo Ekitike på et år gået fra at spille for Vejle, hvor han scorede tre mål i 11 kampe til at skulle til verdens rigeste klub. 

Tidligere har der også været bud i samme niveau fra PSG på ham. Læs mere om det her.