Ligue 1 Mikkel Fuhr Nielsen

PSG klar med 335 mio. for tidl. Superliga-angriber

Foto: Getty Images

Siden opholdet i dansk fodbold er det gået stærkt for den franske angriber Hugo Ekitike, der nu skulle være i søgelyset hos selveste Paris Saint-Germain.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Paris Saint-Germain viste i sidste uge, at de ikke mangler penge, da de valgte at forgylde Kylian Mbappé.

Mandag skriver det franske medie Foot Mercato så, at de skulle være klar til at bruge endnu flere penge, når sommerens transfervindue åbner igen. De forbereder således et bud på 335 millioner kroner for Hugo Ekitike.

Den 19-årige angriber var i foråret 2021 udlejet til Vejle Boldklub fra Stade Reims. I denne sæson har han taget kolossale skridt. Han har scoret ti mål i denne Ligue 1-sæson, og er den mest scorende spiller under 20 år i de fem store europæiske ligaer.

- Jeg ser mig selv som klar for hvad som helst. Hvad end det er at blive her eller påtage mig en ny udfordring, som alle parter er enige om. Jeg forventer mig en begivenhedsrig sommer, sagde Hugo Ekitike før sæsonens sidste kamp mod Bordeaux ifølge Foot Mercato.

- Jeg tror, at folk vil vise interesse i mig. Personligt forbliver jeg tavs, fordi jeg er omgivet af de rigtige mennesker til at tage sig af den slags.

Udover Paris Saint-Germain så skulle også Newcastle være meget interesseret i at tilknytte den unge angriber. Bayern München, Dortmund, Manchester United og Inter har ham også på radaren ifølge Foot Mercato.

Foot Mercato skriver også, at det er Luis Campos, der forventes at blive præsenteret som klubbens nye sportsdirektør, der har udset sig Hugo Ekitike.

Han skulle angiveligt være udset som erstatning for Mauro Icardi, og samtidig være et led i en ny indkøbspolitik, hvor der satses mere på unge spillere med en masse udviklingspotentiale.

Hugo Ekitike har i denne sæson noteret sig for 11 mål og fire assits i 26 kampe for Stade Reims.