Foto: Getty Images
Premier League

Her er bookmakernes favorit til Everton-jobbet

En dansker er med i opløbet, men det er en englænder, der er favorit til jobbet som træner for Everton.

De ligger i bunden af Premier League og er i overhængende fare for at rykke ud af ligaen, og nu skal Everton formentlig også have ny træner.

Klubben har ifølge stort set alle engelske medier fyret træner Frank Lampard, og dermed er klbuben altså på udkig efter en ny chef, der kan føre holdet over nedrykningsstregen.

Og en af de største favoritter er danske Thomas Frank. Der er flere meldinger om, at han er højt på ønskelisten, og at Everton arbejder på at købe ham fri af Brentford.

Bookmakerne har dog også deres bud på, hvem der kan blive favorit.

Og både hos Unibet og Betfair, der har licens i Danmark, er det en englænder, der er favorit til jobbet.

Begge har Sean Dyche som den største favorit til jobbet. Unibet giver 2,25 igen, mens Betfair giver 2,5 igen, hvis Sean Dyche ender med at blive cheftræner.

Herefter følger Marcelo Bielsa og Duncan Ferguson hos begge bookmakere, inden der begynder at komme lidt uenighed om de næste favoritter. Hos Betfair er Wayne Rooney fjerdestørste favorit, mens det er David Moyes hos Unibet.

Thomas Frank giver 13 gange pengene igen hos Unibet, mens der er 15 gange pengene igen hos Betfair, hvis Everton henter ham. 

For lidt mere end et år siden var Kasper Hjulmand blandt de største favoritter, da Everton skulle finde en afløser for Rafael Benitez, men det endte altså med at blive Frank Lampard, der fik jobbet. 

Denne gang er Hjulmand ikke højt på ønskelisten - danskeren giver hos Betfair 67 gange pengene igen, hvis det er ham, der bliver træner for klubben.