Historisk: Gudemål i sikker Liverpool-sejr

Liverpool skrev historie i engelsk topfodbold, da klubben vandt 3-1 over Newcastle.

Liverpool holder fast i Manchester City i toppen af Premier League, efter Jürgen Klopps tropper torsdag aften vandt 3-1 over Newcastle, på trods af at man måtte undvære coronaramte Virgil van Dijk og Fabinho til kampen.

Newcastle fik ellers en drømmestart på kampen, da Thiago først forærede bolden væk og siden spillede Jonjo Shelvey fri med en elendig clearing. Den tidligere Liverpool-spiller huggede herefter kuglen ind bag Alisson.

Der gik dog ikke længe, før Liverpool udlignede. Isaac Hayden endte i græsset efter et Liverpool-hjørnespark, med det der lignede en hovedskade, men Mike Deans fløjte forblev tavs. Herefter ophævede han en offside på Diogo Jota, der skulle bruge to forsøg på at passere Martin Dubravka.

Få minutter senere scorede Mohamed Salah igen-igen, da han var først på en returbold fra Dubravka.

Liverpool vadede i chancer, men fik ikke scoret yderligere i første halvleg.

Tempoet styrtede ud af kampen i anden halvleg, hvor Newcastle kom bedre med uden for alvor at være farlige.

Farlig var Trent Alexander-Arnold til gengæld kort før tid, da han tordnede bolden op i krydset få meter uden for feltet.

3-1 blev også kampens slutresultat, og dermed er Liverpool det første hold nogensinde til at vinde 2.000 kampe den bedste engelske række.