Foto: Getty Images
Premier League

Højlund bænket: Ten Hag forklarer sit valg

Rasmus Højlund har fået sig en tur på bænken i kampen mod Bournemouth.

Den danske landsholdsspiller Rasmus Højlund har siden sin ankomst til Manchester United i sommerens transfervindue spillet mere eller mindre fast for den engelske storklub. Men lørdag er han blevet bænket i deres opgør mod Bournemouth.

I et interview med klubbens egen tv-kanal MUTV fortæller United-manager Erik ten Hag om sit valg, hvor han har sat Martial ind i stedet.

- Højlund har spillet mange kampe. En del af dem har han gjort det godt, men der skal også gives en mulighed til Anthony Martial, siger Ten Hag og fortsætter:

- Han spillede rigtig godt mod Everton og knap så godt mod Newcsatle, men han skal bevise sig hver eneste dag, lyder det fra United-manageren.

I forhold til Bournemouth slår han fast, at det er et hold, der er i god form, og at det er et løbestærkt hold, og derfor skal de gøre deres bedste i opgøret. 

Det er endnu ikke blevet til en scoring fra Højlunds side i Premier League, men han har dog lavet fem mål i de fem kampe, som han har været med i i Champions League-turneringen.

Udfordringerne med at få scoret er også noget, som den tidligere Manchester United-bomber Dimitar Berbatov har bemærket, og han har et klart råd til danskeren, som måske ikke vil falde i mange fans smag. Læs mere om det her.