Foto: Getty Images
Premier League

Råder Højlund: Du skal ikke arbejde hårdere

Dimitar Berbatov kan godt se, at hans råd måske vil få noget modstand.

Den danske landsholdsspiller Rasmus Højlund har efter sit skifte til Manchester United scoret fem gange i Champions League, men i de engelske turneringer er det endnu ikke blevet til mål fra hans side. Det er selvom han nu har spillet med i 11 kampe i Premier League.

I forbindelse med målkrisen har den tidligere United-angriber Dimitar Berbatov på Betfairs hjemmeside kommet med et råd til danskeren. Højlund skal simpelthen spille klogere og ikke hårdere.

- Nogle gange, når du fokuserer på andre dele af dit spil, er du ikke i den rigtige position til rent faktisk at score mål, når bolden er i feltet, fordi du er træt efter at have gjort alt andet. Derfor siger jeg nogle gange, at du skal arbejde smart, ikke hårdt, siger han og fortsætter:

- Det er meget svært, fordi hvis du ikke scorer i en kamp, og du heller ikke gør noget af det andet, vil fansene sige, at du ikke laver noget, og de vil sige, at du er doven. Derfor kompenserer nogle spillere ved at jage bolden og gøre det hårde arbejde, fordi de i det mindste får fansene til at klappe og værdsætte det, du laver, lyder det fra Berbatov.

Derudover slår han fast, at der ikke er nogen trylleord, der kan gøre det for Højlund.

- Jeg kan se, at han lægger kræfter i det og laver løbene. Han prøver at få målet, og med tiden vil det ske, fortæller den tidligere United-bomber, der peger på, at det nok er  i hovedet på danskeren, at han ikke har scoret i Premier League.

- Mit råd til Rasmus ville være ikke at tænke for meget over det. Jeg ved, det er meget svært, men prøv bare at eliminere det fra dine tanker og koncentrer dig om de gode ting, du laver, og den indsats, du lægger. Målet vil komme, fastslår Berbatov.

Samme Dimitar Berbatov var også ude med et råd til Højlund, da han skiftede til Manchester United. Læs mere om det her.