Video : Tipsbladet
Premier League

Hollands landstræner: For tidligt, Gakpo

Cody Gakpo har slet ikke fundet melodien i Liverpool, og det kan skyldes flere ting, lyder det fra Ronald Koeman.

Der er ikke ret meget, der kører for Liverpool - heller ikke implementeringen af klubbens nye stjerneangriber Cody Gakbo.

Hollænderen er kommet ind på et hold, der absolut ikke fungerer, men Gakpo har heller ikke på det personlige plan haft særlig meget held i sprøjten. Mere end 500 minutters spilletid er det foreløbig blevet til i Liverpool-trøjen uden en scoring.

Ronald Koeman, Hollands landstræner, lægger ikke skjul på, at situationen set fra hans stol er svær for 23-årige Cody Gakpo, der efter Koemans mening også selv bærer et ansvar.

- Han er endt på et hold, der ikke klarer sig særlig godt. Hvis man ikke scorer eller er afgørende og spiller på et hold, der ikke vinder kampe, er det svært. Især for unge spillere. Måske tog han til Liverpool for tidligt, sige Koeman ifølge Reuters og tilføjer:

- Hvis han var en mere erfaren spiller på måske 28 år, ville det være anderledes. Den engelske liga er meget bedre end den hollandske.

Inden skiftet til Liverpool nåede Cody Gakpo at score ni mål i Æresdivisionen for PSV. Han så også lovende ud til VM, hvor han fandt vej til netmaskerne i alle tre kampe i det indledende gruppespil.