Hull byder på Kasper Schmeichel
Illustration
Premier League

Hull byder på Kasper Schmeichel

Premier League-oprykkerne Hull City skulle nu have budt én million pund for den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel.

Leicesters danske målmand Kasper Schmeichel kan være tabt for klubben. I hvert fald har flere Premier League-klubber på den engelske rygtebørs været interesseret i den 26-årige landsholdsmålmand.

De seneste uger har rygterne om Schmeichels Premier League-fremtid imidlertid lukket sig om oprykkerne Hull City, der ikke kan blive enig med Fulham om et køb af lejesvenden David Stockdale. Nu skriver Daily Mirror så, at Hull har budt én million pund - godt ni millioner kroner - for Kasper Schmeichel.

Da Kasper Schmeichel i går mødte pressen ved landsholdets træning på FC Københavns træningsanlæg på Frederiksberg, ønskede han ikke at bidrage til historierne om, at Hulls manager Steve Bruce har set sig varm på manden, der sammen med Leicester var så uendelig tæt på at nå playoff-finalen om adgang til Premier League, da de i sidste minut af semifinalen mod Watford først missede et straffespark for at se modstanderen løbe op og score i den anden ende i kampens sidste sekunder. Et mål der gjorde det klart, at Leicester også i næste sæson er i The Championship.

- Premier League er målet for alle. Men jeg forholder mig ikke til rygter. Det kommer ikke mig ved lige nu. Jeg er Leicester-spiller og forsøger stadigvæk at komme mig over, hvad der skete, sagde Schmeichel i går i følge Ritzau.

Kasper Schmeichel blev i den forgangne sæson kåret til Årets Målmand i The Championship, og der skal formentlig flere penge på bordet, hvis Leicester skal slippe ham ud af den kontrakt, der løber et år mere.

Også Chris Kirkland og Shay Given bliver nævnt som kandidater til det ledige Hull-mål.