• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Hylder Christian Eriksen: Jeg holder meget af ham

Foto: Getty Images

Christian Eriksen har på kort tid udviklet sig til en vigtig profil for Manchester United.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Christian Eriksen er i hopla.

Det beviste han igen søndag aften i Parken mod Frankrig, og det beviser han hver uge for Manchester United. Den 30-årige dansker har fået en perfekt start på den nye sæson, hvor han bliver ved med at imponere.

Mange hæderskronede gloser er allerede blevet proppet på den danske midtbanemaestro, men alligevel har den mangeårig Manchester United-spiller Michael Carrick flere pæne ord om sin danske midtbanekollega.

- Jeg er slet ikke overrasket. Jeg har spillet mod ham mange gange, og jeg har altid holdt lidt ekstra øje med ham. Jeg holder meget af ham, fordi han er en fantastisk og intelligent midtbanespiller, siger Carrick til Manchester Uniteds hjemmeside.

- Det er næsten ligegyldigt, hvilken position han spiller, for han tilpasser sig altid rigtig godt. Han er en smart spiller og har stor kvalitet, så det overrasker mig ikke [hvad han gør på banen, red.]. Jeg kan virkelig godt lide, at vi inkorporerede ham.

Michael Carrick har selv en fortid i Tottenham, inden han drog til Manchester United, hvor han flere gange stod overfor Eriksen, som skiftede til Tottenham i 2010. Efter karrierestoppet var han assistenttræner for Manchester United.

Selvom Christian Eriksen under EM-slutrunden sidste sommer fik et hjertestop, så har et karrierestop aldrig været i hans tanker. Han fik således chancen for at bevise sig i Brentford i foråret.

Her brillerede han, og sikrede klubben overlevelse i Premier League. Denne sommer tilbød Manchester United ham en kontrakt, og det har siden vist sig som det helt rette match.

Manchester United er placeret på femtepladsen i Premier League, hvor Christian Eriksen er fast mand på holdkortet, og han har indtil videre bidraget med to assists siden ankomsten.