• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Hylder dansk profil: Han er superb til det

Foto: Getty Images

Der er ros til den danske landsholdsspiller.

Af Mads Bye Marboe

Philip Billing var en af de store profiler for Bournemouth i den forgangne sæson, og danskeren kom også på årets hold i Championship.

Nu skal den 26-årige midtbanespiller hjælpe holdet mod overlevelse i Premier League, og her bliver Billing ligeledes en vigtig figur, spår den tidligere Arsenal-spiller Adrian Clarke.

- Han udnytter sine lange skridt til egen fordel, og den 26-årige spiller er superb til at komme ind i feltet fra dybe positioner. Hans kemi med topscorer Dominic Solanke er også en ting, Parker kan håbe fortsætter i Premier League, skriver han for Premier Leagues egen hjemmeside.

Billing lavede imponerende 11 mål og 10 assists i 42 kampe for Bournemouth i sidste sæson.

- Billings højde betyder, at han har en stærk tilstedeværelse i luften i begge ender af banen. Han er også deres bedste tackler, og han vandt flere dueller end nogle af sine holdkammerater i sidste sæson. Nu hvor han vender tilbage til den bedste række, er det dog den offensive del af hans spil, man lægger mest mærke til.

- Parker har skabt en midtbanespiller, der har lært at bruge sin power, fart og sit kontrollerede slutprodukt til at blive en matchvinder.

Philip Billing har tidligere spillet Premier League-fodbold for både Bournemouth og Huddersfield.