• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Hyldes i udlandet: Frank er Guardiolas kryptonit

Foto: Getty Images

Der er stor benovelse for Brentfords præstation i denne sæson, hvor de har slået Manchester City i begge deres kampe.

Af Oliver Okstrøm

Manchester City sikrede sig efter en forrygende slutspurt igen det engelske mesterskab. I sidste spillerunde var det allerede på plads, hvor de skulle møde danskerklubben Brentford.

Her blev det til et nederlag på 0-1 for Pep Guardiolas mandskab - og det var ikke første gang i denne sæson, at de blev slået. Det gjorde de også tilbage i november, hvor London-klubben vandt med 2-1.

Det er noget, som er blevet bemærket af den catalanske sportsavis Sport, som kalder Thomas Frank for både Pep Guardiolas akilleshæl og kryptonit.

- Thomas Frank. En dansk træner med håret i vinden og et konstant smil, der har været "festbremse" for Manchester City de to gange, de har mødt hinanden, skriver sportavisen blandt andet om danskeren.

Derudover bliver det også bemærket, at de fik stoppet Erling Haaland fra at score mod dem og pille Citys catalanske managers planer fra hinanden, og det har de været en af de store oplevelser i denne sæson for.

- Thomas Franks drenge er ikke bange for noget eller nogen, lyder det endvidere om Brentford.

De var da også de eneste i denne sæson, som vandt begge kampe i Premier League over Manchester City. Det er dog sket før, at Pep har tabt begge kampe i ligaen. Det er sket mod Tottenham i sidste sæson, Wolverhampton og Manchester United i 2019/20-sæsonen samt Chelsea tilbage i 2016/17-sæsonen.

Efter den seneste kamp havde Pep Guardiola også noget at sige til Thomas Frank. Læs mere om det her.