Video : Tipsbladet
Premier League

Spillede med Højlund i FCK: Han er top-8 i PL

For bare få år siden spillede Muamar Brajanac på hold med Rasmus Højlund på FCK's U19-hold, og allerede dengang kunne den nuværende Randers-angriber se, at Højlund kunne blive til noget stort.

Det kan gå hurtigt i fodbold. 

I 2020 spillede Muamer Brajanac og Rasmus Højlund på hold sammen på FC Københavns U19-hold, og selvom Brajanac kæmper for spilletiden i Randers, mens Højlund banker mål ind på samlebånd for Manchester United, kommer det ikke bag på den dansk-bosniske angriber, at Højlund har drevet det så langt, som han har. 

- Man kunne godt se, at der var et kæmpe potentiale, fordi han havde nogle kvaliteter, der potentielt kunne bringe ham til de bedste ligaer i verden. Det var bare et spørgsmål om tid, før det potentiale blev forløst, lyder det fra Randers-angriberen til Tipsbladet.

Ifølge Rasmus Højlunds tidligere holdkammerat rangerer Manchester United-danskeren blandt de bedste angribere i Premier League i øjeblikket. 

- Top-5 er måske for meget, men lige i øjeblikket er han i hvert fald top-8 over de bedste angribere i Premier League. Så en kæmpe cadeau til ham med at han har fået forløst sit potentiale. 

Rasmus Højlund kan da også nærmest gå på vandet i øjeblikket. Den 21-årige dansker har scoret i seks kampe i træk for Manchester United i Premier League, som den yngste spiller nogensinde til at opnå den bedrift.

Sammen med Scott McTominay er han holdets topscorer med syv mål. Den næste opgave for Højlund og co. er på lørdag hjemme mod Fulham.