Jannik Vestergaard og co. vinder danskerbrag

Det sluttede med en sejr til Southampton i lørdagens danskerbrag i FA Cup.

Southampton sikrede sig lørdag eftermiddag en stensikker sejr i FA Cuppens kvartfinaler, da de lørdag eftermiddag uden problemer besejrede Bournemouth på udebane.

Begge hold havde danskere på banen, da Jannik Vestergaard startede inde og spillede 76 minutter i forsvaret for Southampton, mens landsholdskollegaen Philip Billing også startede inde og spillede 76 minutter for Bournemouth.

Southampton tog som nævnt en sikker sejr, da de vandt med 3-0, og den blev grundlagt i de døende minutter af første halvleg.

I et kontraangreb sendte Moussa Djenepo Southampton i front efter 37 minutter. I et kontraangreb blev kantspilleren spillet fri i feltet af en fræk aflevering fra Nathan Redmond og sendte køligt bolden i mål.

Få minutter var Nathan Redmond på spil igen. Denne gang modtog han bolden midt på Bournemouths banehalvdel, inden han afdriblede en modspiller og sendte bolden i mål fra en skarp vinkel.

Efter pausen fortsatte Southampton. Først fik Che Adams annulleret et mål, men efter godt en times spil faldt 3-0-scoringen.

Et dumt boldtab af Bournemouth resulterede i en stor chance til Southampton. Her reddede Bournemouth-keeperen det første forsøg, men bolden havnede for fødderne af Nathan Redmond, som uden problemer sendte sit andet mål i kampen i netmaskerne.

Det sluttede således med en 3-0-sejr til Southampton, der nu er klar til semifinalerne i turneringen.