Foto: IMAGO
Premier League

Kækt svar til Thomas Frank: Han vil ikke have mig

Ivan Toney kommenterer på Thomas Franks melding om, at angriberen med stor sandsynlighed bliver solgt til sommer.

Det ville ikke være mærkeligt, hvis Ivan Toney var en smule rusten.

Den engelske skarpretter har været på karantæne fra professionel fodbold i godt otte måneder, men han har lynhurtigt fundet sit gamle topniveau. 

Toney har scoret tre gange i Brentfords sidste fire kampe og har været med til at afværge en begyndende krise i London-klubben. 

Franks målmager lever dog med al sandsynlighed på lånt tid hos 'The Bees', fastslog den danske træner for nylig i et pressemøde med danske medier. 

Og det tager Toney som et klokkeklart signal. 

- Det ser jeg som om, at han ikke vil have mig, siger den engelske angriber, mens han griner.

- Træneren har sagt, hvad han har sagt, men jeg kan ikke bare få klubber til at komme og tage mig. Jeg må bare fortsætte med at gøre, hvad jeg gør og score mål, fortæller Ivan Toney efter Brentfords sejr mod Wolves i går, lørdag, ifølge Daily Mail. 

Thomas Frank fastlår selv, at han i en drømmeverden gerne vile beholde Toney. 

- Det er det samme budskab som hele tiden, jeg ville elske, at han blev for evigt. Virkeligheden er, at han har et år tilbage af sin kontrakt til sommer. Jeg synes, han har været ret åben omkring at spille for en topklub i fremtiden. Hvis han tager afsted - uanset hvad, sommer, vinter eller sommeren efter, tror jeg, det vil være fantastisk at se ham spille for en topklub, fortæller den danske cheftræner ifølge Daily Mail. 

Brentford står over for noget af en styrkeprøve i deres næste Premier League-kamp, når de møder førstepladsen fra Liverpool.

Kampen løber af stablen næste lørdag på Gtech Community Stadium klokken 13.30.