• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

- Kasper Schmeichels exit har været katastrofalt

Foto: Getty Images

Det har været katastrofalt for Leicester at sige farvel til Kasper Schmeichel, lyder vurderingen i engelsk avis.

Af Victor Risager

Leicester City har fået en katastrofal sæsonstart i Premier League. Efter syv kampe har klubben spillet én kamp uafgjort og tabt de resterende seks, hvorfor man kun har et enkelt point på kontoen.

Og det er der en altoverskyggende årsag til, vurderer Daily Mails Ben Willcocks.  

I en artikel, hvor han påpeger 10 ting, han lærte fra weekendens Premier League-runde, er et af de 10 punkter, at “Kasper Schmeichels exit har været katastrofalt for Leicester” med henvisning til den danske landsholdskeepers sommerskifte til OGC Nice.

- Uden sejr og bundprop i Premier League. Det er rimeligt at sige, at Leicester har haft en horribel start på sæsonen. På trods af den katastrofale form er “Foxes" faktisk i top otte, hvad angår mål scoret i denne sæson, hvilket beviser, at deres problemer primært har været i forsvaret.

- At give slip på klubanfører og stjernemålmand Kasper Schmeichel til Nice virkede først som en uforståelig beslutning, og efter de første syv kampe har det vist sig at være en katastrofal beslutning, skriver Ben Willcocks yderligere i Daily Mail.

Der er samtidig hård kritik af afløseren Danny Ward.

- Brendan Rodgers sagde i preseason, at Leicester var velsignet med en førstemålmand i Danny Ward, der ventede i fløjene, men den 29-årige har vist, at han ikke er opgaven med at matche Schmeichels tilstedeværelse voksen, i det mindste ikke på den korte bane, skriver Willcocks.

Af den grund bør cheftræner Rodgers i den grad overveje at bænke Danny Ward til fordel den danske reservekeeper Daniel Iversen efter landskampspausen.

Mens Leicester ikke kører med klatten uden Kasper Schmeichel, har Kasper Schmeichel det heller ikke helt nemt i OGC Nice. Han blev i weekenden bænket, og det bekymrer ekspert. Læs mere HER