• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Klopp advarer udvist Liverpool-profil efter skalle

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp advarer nu Darwin Nunez imod at lade sig provokere af forsvarsspillerne i Premier League, efter at uruguayaneren mandag stangede Joachim Andersen en skalle.

Af Lars Gram-Hanssen

Liverpool har brugt over en halv milliard kroner på Darwin Nunez denne sommer, men uruguayaneren kommer ikke til at spille i den kommende tid. 

Under mandagens 1-1-kamp mod Crystal Palace tildelte Nunez således Joachim Andersen en skalle, som udløste et direkte rødt kort, og som ifølge talkSPORT betyder minimum tre spilledages karantæne til Nunez, der dermed blandt andet misser næste uges brag mod Manchester United. 

Og efter slutfløjtet i Crystal Palace-kampen advarede Jürgen Klopp så Darwin Nunez om, at uruguayaneren i Premier League ikke kan lade sig provokere på den måde af forsvarsspillerne.

- Jeg har genset episoden, og det er selvfølgelig et rødt kort. Under kampen kunne jeg ikke se noget. Jeg så bare Andersen på jorden og Darwin, der traskede væk. Efterfølgende genså jeg den, og ja, det var et rødt kort. Den forkerte reaktion. Han blev provokeret hele tiden, men det er selvfølgelig ikke sådan, man skal opføre sig. Det ved han godt selv nu. Jeg kommer til at tale med ham. Det giver ikke nogen mening, at jeg nu står her og taler for meget om det offentligt, lød det således, ifølge The Telegraph, fra Jürgen Klopp. 

- Når man ser det, så er det absolut ikke den reaktion, man ønsker at se. Midterforsvarerne i Premier League vil lave den slags ting imod ham. De ønsker at stikke til ham, for han er en stor mundfuld. Men den reaktion går ikke. 

Darwin Nunez kommer først til at spille Premier League-fodbold igen til september, og ifølge Jürgen Klopp er der nu lagt op til tre ugers fysisk træning for Darwin Nunez. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.