• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Klopp nægter at svare journalist: Du ved hvorfor

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp nægtede efter 3-0-nederlaget til Wolverhampton at svare på spørgsmål fra en journalist, der har skrevet negativt om Liverpool.

Af Lars Gram-Hanssen

Det kører bestemt ikke for Liverpool i øjeblikket, og på pressemødet efter lørdagens 3-0-nederlaget til Wolverhampton kom Jürgen Klopp på kant med en journalist. 

Ifølge Daily Mail nægtede Jürgen Klopp at besvare et spørgsmål fra journalisten, idet tyskeren er fortørnet over journalistens dækning af Liverpool. 

- Du ved godt hvorfor. På grund af alle de ting, du har skrevet. Så hvis der er nogle andre, der vil stille det spørgsmål, så skal jeg nok svare. Ellers ikke, lød svaret fra Klopp.

En anden journalist stillede herefter det samme spørgsmål, hvorefter Jürgen Klopp erkendte, at hans Liverpool-mandskab har haft en tendens til at komme langsomt fra start i kampene. 

- Ja, det er rigtigt, det har været et emne i den første del af sæsonen, men ikke så meget nu. Men kampen i dag var indbegrebet af vores problemer, for det må ikke ske i en kamp som den her. I kan kritisere, I kan dømme os, og I har nok ret. Jeg kan ikke sige noget til det, for de 12 minutter er ikke acceptable, lød det fra Klopp. 

Liverpool var bagud med 2-0 allerede efter 12 minutter af kampen mod Wolverhampton, og efter 3-0-nederlaget ligger Jürgen Klopps mandskab på 10. pladsen i Premier League-tabellen.