• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Klubbens håb: Vil sætte en kæp i hjulet på Eriksen

Foto: Getty Images

Søndag kan Christian Eriksen få debut for Manchester United mod Brighton, som håber på, at de kan forsinke en god dansk start på hans nye eventyr.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Christian Eriksen kan snart se frem til at trække den røde trøje over hovedet i sin officielle debut for Manchester United.

Den kan allerede komme på søndag, når Brighton gæster Old Trafford i første spillerunde af den nye Premier League-sæson.

Ender Christian Eriksen på banen, så håber modstanderens manager, Graham Potter, at de kan stikke en kæp i hjulet på en god dansk start for midtbanespilleren i Manchester United.

- Fra et fodboldperspektiv, så er han en fantastisk fodboldspiller at have i Premier League, og jeg er sikker på, at han vil gøre det godt for Manchester United. Forhåbentlig kan vi bremse hans gode start en uges tid. Han er en topspiller, siger Potter på pressemødet før klubbernes møde ifølge Metro.

En topspiller har Christian Eriksen allerede bevist, at han er, mens han var i Brentford i foråret. Her var han en af årsagerne til, at klubben spillede sig ud af nedrykningsfaren.

- Han har selvfølgelig haft sine udfordringer, som vi er glade for, at han er kommet igennem. Det er fedt at se ham tilbage på banen, fordi tingene så ikke godt ud på et tidspunkt. Det er fantastisk, siger Graham Potter om danskeren.

I sidste sæson vandt Brighton 4-0 over Manchester United, men Graham Potter forventer ikke en gentagelse denne gang. Der er også sket store ændringer i Manchester United, som foruden tilgangen af Eriksen har fået en ny mand på trænerbænken.

Erik ten Hag er manden, der skal forsøge at bringe Manchester United tilbage på fodboldtronen, og Graham Potter ser ingen svagheder i, at hollænderen aldrig har trænet et Premier League-hold.

- Det synes jeg ikke. Jeg synes, at han er en fantastisk træner. Han har gode erfaringer fra sin tid i Ajax, hvor han gjorde det godt. Jeg nød hans hold.

Opgøret på Old Trafford fløjtes op klokken 15.00, hvor Christian Eriksen altså har mulighed for at få sin officielle debut.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.