• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Kostede over 600 millioner: Nu kan han sige farvel

Foto: Getty Images

Kai Havertz kan angiveligt være på vej væk fra Chelsea efter denne sæson.

Af Lars Gram-Hanssen

De betalte over 600 millioner kroner for ham for et par år siden, men Chelsea kan potentielt vinke farvel til Kai Havertz til sommer. 

Sådan lyder det i hvert fald fra Sky-journalisten Florian Plettenberg, der på Twitter beretter, at Kai Havertz' fremtid i Chelsea fremstår uvis. 

Havertz er på det seneste blevet rygtet til Bayern München, men ifølge Plettenberg er det skifte ikke aktuelt, idet de tyske mestre slet ikke er interesserede i Chelsea-profilen. 

Plettenberg peger på, at det for Kai Havertz er afgørende at spille Champions League i næste sæson. Chelsea ligger aktuelt nummer 10 i Premier League-tabellen, 10 point efter Manchester United på fjerdepladsen. 

Ifølge Florian Plettenberg vil Kai Havertz kunne blive solgt for omtrent 445 millioner kroner, hvis den 23-årige offensivspiller skal væk fra Stamford Bridge til sommer. 

Kai Havertz har scoret 29 mål i 119 kampe for Chelsea siden skiftet fra Leverkusen i 2020. Den vigtigste scoring faldt i Champions League-finalen mod Manchester City i 2021, hvor Havertz blev kampens eneste målscorer. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE