Foto: IMAGO
Premier League

Kræver Erik ten Hag fyret: En skændsel!

Ifølge den tidligere Premier League-profil Gabriel Agbonlahor er tiden kommet til at fyre Erik ten Hag.

Den gik ikke uden Rasmus Højlund. 

Efter seks kampe i træk med scoringer fra den danske stjerneangriber måtte i Manchester United i dagens kamp mod Fulham undvære den skadede Højlund. Og det blev ikke en succes. 

Fulham hentede nemlig en højst overraskende 2-1-sejr på Old Trafford, og ifølge den tidligere Aston Villa-stjerne Gabriel Agbonlahor var det helt på sin plads, at Christian Eriksen og kompagni måtte gå fra banen som tabere. 

- Retfærdigheden skete fyldest i dag. United er sluppet af sted med dårlige præstationer, mens de har på en eller anden stadig har vundet kampe. Men i dag fik de præcist, hvad de havde fortjent. Manchester United-holdet i dag var en skændsel overfor den fodboldklub, lyder det ifølge Talksport fra Agbonlahor.  

Erik ten Hag reflekterede efter slutfløjtet over det overraskende nederlag, hvor Manchester United-cheftræneren forsøgte at bevare optimismen. 

- Vi kæmpede os tilbage i kampen og vi fik udlignet, og på det tidspunkt følte jeg, at vi fortjente at vinde kampen. Og så tabte vi kampen i en rodet situation. Vi er selvfølgelig skuffede over det, men vi bliver selvfølgelig nødt til at komme videre, og det vil vi også gøre, lød det fra Erik ten Hag.  

Ifølge Gabriel Agbonlahor understreger Erik ten Hags udtalelse dog blot, at tiden nu er kommet til at fyre den hollandske træner. 

- Har du nogensinde hørt nogen mere virkelighedsfjern? Når en træner lyder så virkelighedsfjern, som Ten Hag gør nu, er tiden kommet til at sige farvel til ham. Kom nu ud og vær ærlig. Dit hold var elendigt. Samtlige spillere i samtlige 90 minutter.

- Det var det ottende hjemmebanenederlag i denne sæson. 'Holdet viste karakter ved at få udlignet'. Prøver du at gøre grin med os? lød det fra Gabriel Agbonlahor. 

Efter nederlaget til Fulham var Tipsbladets kommentator Stig Tøfting også særdeles hård i sin kritik af Manchester United-mandskabet i Viaplay-studiet. Læs om det HER